Programul care "accelerează" potențialul afacerilor din România - Gestiune Firma

Programul care „accelerează” potențialul afacerilor din România

Programul Care „Accelerează” Potențialul Afacerilor Din România

RICAP este intitulat „primul accelerator tehnologic românesc care leagă întreprinzătorii români de piața globală”. Cu alte cuvinte, programul este oportunitatea de a participa la șase luni de îndrumare cu experți din industria de top și de finanțare pentru companiile care vin cu cele mai bune idei.

Aplicația este disponibilă online până pe data de 12 decembrie, la www.ricap.ro. Produsele hardware care concurează trebuie să fie bazate pe tehnologie și utile în domenii precum medicina, agricultura, energia sau rezolvarea unei nevoi de piață. Evident, elementul inovator este factorul decisiv, iar RICAP va selecta cinci companii care vor fi susținute pentru a ajunge pe piața internațională cu investiții directe de până la 30.000 €.

De asemenea, cele șase luni de consultanță oferite de experți în domeniu reprezintă o altă caracteristică distinctivă a acestei ediții RICAP. Companiile finaliste vor avea parte de consultanță și consultanță individuală privind zona strategică de dezvoltare și atragere a investițiilor, servicii de asistență specializată: proprietate legală, financiară, intelectuală și marketing, investiții directe deja menționate, spațiu de lucru la București, două vizite de afaceri la Statele Unite ale Americii pentru conexiuni strategice și pitching, precum și un eveniment de pitching la sfârșitul programului, la care investitorii și VC vor fi invitați.

Astfel, obiectivul este acela de a oferi companiilor potențial și deja au tehnologii care sunt suficient de dezvoltate și apropiate de nevoile pieței. Programul de mentorat și toate activitățile însoțitoare vor îmbunătăți concurenții în ceea ce privește „vânzarea” eficientă a ideilor și implică, de asemenea, schimbul de experiență cu profesioniștii din domeniu. Fiecare companie din cadrul Academiei va fi dedicat unui mentor român cu experiență în domeniul afacerilor și tehnologiei, cum ar fi Sergiu Neguț, Dan Mihăescu sau Andrei Pitiș și un mentor din Statele Unite pentru validarea și dezvoltarea tehnologiei lor, vor avea acces la un atelier intensiv la București cu vorbitori internaționali despre marketingul inovării, webinarii, saloanele din industrie și sesiunile de feedback cu specialiști americani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *